Турци Раћи сломили нос!

Везиста Генчлербирлигија носи маску, а можда ће морати и на операцију после ударца лактом дефанзивца Кардемира.

Фудбал 25.11.2014 | 22:45
Турци Раћи сломили нос!

Гол за репрезентацију, а онда пех у клубу. Везиста нашег државног тима Радосав Петровић није стигао поштено да ужива у поготку на прјатељској утакмици против Грчке, пошто је одмах по повратку у Генчлербирлиги имао несрећу да поломи нос!

Некадашњи првотимац Партизана је одиграо последњих 35 минута дуела Кардемир - Генчлербирлиги, али је у завршници сусрета на њега налетео један одбрамбени фудбалер противничког тима и ударцем лактом му сломио носну кост. Популарни Раћа, ипак, није желео да напусти терен, већ је остао на њему до краја.
„Није пријатно, мораћу да паузирам дан или два, али ћу онда нормално наставити да тренирам и играм утакмице носећи маску на лицу. Ако буде потребе за операцијом, свакако ћу сачекати крај сезоне“, рекао је Петровић, коме су лекари клуба из Анкаре одмах после меча наместили нос, а он планира да се тренинзима врати до краја ове седмице.

Подсећамо, у последњих месец дана двојица кошаркашких репрезентативаца Србије, Ненад Крстић и Владимир Мицов озбиљније су повређени на терену, а груб фаул могао је да кошта дуже паузе још једног кошаркаша који зарађује хлеб у Турској, Богдана Богдановића.

После десет кола турског првенства Генчлербирлиги се налази на десетој позицији на табели, а у наредној рунди гостује Трабзону.

Коментари / 0

Оставите коментар