Turci Raći slomili nos!

Vezista Genčlerbirligija nosi masku, a možda će morati i na operaciju posle udarca laktom defanzivca Kardemira.

Fudbal 25.11.2014 | 22:45
Turci Raći slomili nos!

Gol za reprezentaciju, a onda peh u klubu. Vezista našeg državnog tima Radosav Petrović nije stigao pošteno da uživa u pogotku na prjateljskoj utakmici protiv Grčke, pošto je odmah po povratku u Genčlerbirligi imao nesreću da polomi nos!

Nekadašnji prvotimac Partizana je odigrao poslednjih 35 minuta duela Kardemir - Genčlerbirligi, ali je u završnici susreta na njega naleteo jedan odbrambeni fudbaler protivničkog tima i udarcem laktom mu slomio nosnu kost. Popularni Raća, ipak, nije želeo da napusti teren, već je ostao na njemu do kraja.
„Nije prijatno, moraću da pauziram dan ili dva, ali ću onda normalno nastaviti da treniram i igram utakmice noseći masku na licu. Ako bude potrebe za operacijom, svakako ću sačekati kraj sezone“, rekao je Petrović, kome su lekari kluba iz Ankare odmah posle meča namestili nos, a on planira da se treninzima vrati do kraja ove sedmice.

Podsećamo, u poslednjih mesec dana dvojica košarkaških reprezentativaca Srbije, Nenad Krstić i Vladimir Micov ozbiljnije su povređeni na terenu, a grub faul mogao je da košta duže pauze još jednog košarkaša koji zarađuje hleb u Turskoj, Bogdana Bogdanovića.

Posle deset kola turskog prvenstva Genčlerbirligi se nalazi na desetoj poziciji na tabeli, a u narednoj rundi gostuje Trabzonu.

Komentari / 0

Ostavite komentar