Хаси опет љут, али не на Митро-гола, већ на Јестровића!

Албански стручњак је бесан због отвореног кокетирања Ненада Јестровића с Бенфиком, али и открива како се ван терена дружи с Митровићем и покушава да га орасположи.

Фудбал 25.11.2014 | 23:45
Хаси опет љут, али не на Митро-гола, већ на Јестровића!

Сада већ по обичају, Александар Митровић се ни крив ни дужан нашао у средишту новог проблема у Андерлехту. Тренер белгијског шампиона Бесник Хаси је изразио отворено незадовољство због свега што се дешава с менаџерисањем око Митровића и евентуелне селидбе у други клуб.

Албански стручњак је у интервјуу за један белгијски магазин рекао да му није драго због свега што се дешава са двојицом можда и најбољих играча: Митровићем и Денисом Пратом. Повод је била Пратова изјава да се осећа спремним да напусти Андерлехт.
„Наравно да нисам срећан због те Пратове изјаве. Као што уопште нисам ни срећан због свега што се дешава око Митровића и отворених позива његовог менаџера Бенфики. Не желим да моји играчи размишљају о тим стварима, јер на тај начин губе фокус на обавезе у Андерлехту. Они су млади и морају да схвате да ће се интерес богатих страних клубова врло брзо изгубити ако одиграју три слабе утакмице. Зато морају да буду фокусирани на Андерлехт, а не да размишјају о трансферима“, рекао је Хаси који је очигледно циљао на недавне изјаве Ненада Јестровића.

Јестровић је Митровићев заступник који се често појављивао у јавности причајући о интересовању страних клубова и могућем Митровићевом трансферу.

Хаси је такође истакао да води рачуна и шта његови фудбалери раде ван терена.
„Не могу да се искључим од фудбала. Играче частим са два слободна дана да разбистре главе од фудбала, али ја као тренер не могу то исто да урадим. Гледам утакмице, правим аналаизе... Нисам корисник друштвених мрежа на интернету, али желим да знам шта моји играчи раде на тим друштвеним мрежама и пратим њихове профиле по Твитеру, Инстаграму... Њима је то смешно, али тако сам сазнао да је Дефур недавно отишао у Париз. Наравно да могу да имају своје тајне у које не желим да улазим, али ако то утиче на њихове игре у клубу, онда је то друга ствар.“

Албанац је открио и како сарађује са Александром Митровићем ван терена.
„Митро није био расположен. Од када је Миливојевић отишао, слободно време је стално проводио у кући с родитељима и био је усамљен. Учио је енглески и француски језик и досађивао се. У време када сам ја играо фудбал, играчи су се дружили ван терена, одлазили у кафиће заједно, али данашње нове генерације то не практикују. Зато сам морао да Митра некако извучем из излоације у коју је запао. Дођем по њега кући, изађемо заједно да нешто поједемо, дружимо се, попричамо... Желим да му покажем да постоји живот и изван фудбала и надам се да ће то укапирати. Не могу то да радим сваке недеље, али чини ми се да сада делује расположеније. А ту му је и довејка“, открио је Хаси.

Коментари / 0

Оставите коментар