Hasi opet ljut, ali ne na Mitro-gola, već na Jestrovića!

Albanski stručnjak je besan zbog otvorenog koketiranja Nenada Jestrovića s Benfikom, ali i otkriva kako se van terena druži s Mitrovićem i pokušava da ga oraspoloži.

Fudbal 25.11.2014 | 23:45
Hasi opet ljut, ali ne na Mitro-gola, već na Jestrovića!

Sada već po običaju, Aleksandar Mitrović se ni kriv ni dužan našao u središtu novog problema u Anderlehtu. Trener belgijskog šampiona Besnik Hasi je izrazio otvoreno nezadovoljstvo zbog svega što se dešava s menadžerisanjem oko Mitrovića i eventuelne selidbe u drugi klub.

Albanski stručnjak je u intervjuu za jedan belgijski magazin rekao da mu nije drago zbog svega što se dešava sa dvojicom možda i najboljih igrača: Mitrovićem i Denisom Pratom. Povod je bila Pratova izjava da se oseća spremnim da napusti Anderleht.
„Naravno da nisam srećan zbog te Pratove izjave. Kao što uopšte nisam ni srećan zbog svega što se dešava oko Mitrovića i otvorenih poziva njegovog menadžera Benfiki. Ne želim da moji igrači razmišljaju o tim stvarima, jer na taj način gube fokus na obaveze u Anderlehtu. Oni su mladi i moraju da shvate da će se interes bogatih stranih klubova vrlo brzo izgubiti ako odigraju tri slabe utakmice. Zato moraju da budu fokusirani na Anderleht, a ne da razmišjaju o transferima“, rekao je Hasi koji je očigledno ciljao na nedavne izjave Nenada Jestrovića.

Jestrović je Mitrovićev zastupnik koji se često pojavljivao u javnosti pričajući o interesovanju stranih klubova i mogućem Mitrovićevom transferu.

Hasi je takođe istakao da vodi računa i šta njegovi fudbaleri rade van terena.
„Ne mogu da se isključim od fudbala. Igrače častim sa dva slobodna dana da razbistre glave od fudbala, ali ja kao trener ne mogu to isto da uradim. Gledam utakmice, pravim analaize... Nisam korisnik društvenih mreža na internetu, ali želim da znam šta moji igrači rade na tim društvenim mrežama i pratim njihove profile po Tviteru, Instagramu... Njima je to smešno, ali tako sam saznao da je Defur nedavno otišao u Pariz. Naravno da mogu da imaju svoje tajne u koje ne želim da ulazim, ali ako to utiče na njihove igre u klubu, onda je to druga stvar.“

Albanac je otkrio i kako sarađuje sa Aleksandrom Mitrovićem van terena.
„Mitro nije bio raspoložen. Od kada je Milivojević otišao, slobodno vreme je stalno provodio u kući s roditeljima i bio je usamljen. Učio je engleski i francuski jezik i dosađivao se. U vreme kada sam ja igrao fudbal, igrači su se družili van terena, odlazili u kafiće zajedno, ali današnje nove generacije to ne praktikuju. Zato sam morao da Mitra nekako izvučem iz izloacije u koju je zapao. Dođem po njega kući, izađemo zajedno da nešto pojedemo, družimo se, popričamo... Želim da mu pokažem da postoji život i izvan fudbala i nadam se da će to ukapirati. Ne mogu to da radim svake nedelje, ali čini mi se da sada deluje raspoloženije. A tu mu je i dovejka“, otkrio je Hasi.

Komentari / 0

Ostavite komentar