Ваха: Нећу на клупу БиХ!

Шансе да Вахид Халилхоџић преузме ужарену клупу босанскохерцеговачке репрезентације сваким даном све су мање.

Фудбал 25.11.2014 | 14:45
Ваха: Нећу на клупу БиХ!

У нашем савезу већ су закључили да од Вахиног ангажмана неће бити ништа, па су посегнули за домаћим кадровима, а на излогу су и велика европска имена попут Ђованија Трапатонија и Лотара Матеуса.

Халилхоџић је у разговору за Јутарњи лист казао да ће тешко прихватити понуду нашег савеза, а у питању су наводно приватни разлози.

"Тражили су ме и звали, међутим, тешко ћу прихватити, у питању су приватни разлози. Када те траже из твоје куће, а БиХ је моја кућа, тешко је одбити, а још теже пристати. Идуће седмице долазим тамо, друга је годишњица смрти мог брата Салема, бит ће то тужни дани, али одлучио сам сјести с људима из фудбалског савеза, разговарати и објаснити. Но, не треба се заваравати због једног обећавајућег телефонског разговора, али дужан сам објашњење", казао је Халилхоџић, те додао:

"БиХ има одличне играче, али нажалост минималне шансе за пласман на Европско првенство. Чудно ми је да је све пало након еуфорије и пласмана на Мундијал у Бразилу. Не знам шта се догађало и шта је узрок великог пада, али негдје је пукло. Сушић зна најбоље, иако ћу опет поновити да је то јако чудно".

Јавна је тајна да Халилхоџића у Динаму поново жели Здравко Мамић, али цијена овог 62-годишњег Јабланичанина сада је много већа.

"У Динаму сам, нажалост, провео само неколико мјесеци, али уопште није било лоше. Једино је лош био завршетак, растанак... Сачувао сам добар однос с главним људима, а мало нам је требало за историјски корак, толико жељено прољеће у Европи. Динамо данас има бољу екипу него што сам је ја имао. Иако имају јако лошу статистику, пратим их и још увијек вјерујем да ће пробити тај зид и напокон дочекати 2015. годину као европски грађани", ријечи су Халилхоџића на крају разговора.

Коментари / 0

Оставите коментар