Пеп: Меси треба у пензију из Барсе!

Тренер Бајерна Пеп Гвардиола рекао је да би волео да се Лионел Меси повуче у дресу Барселоне када једног дана одлучи да заврши каријеру.

Фудбал 25.11.2014 | 14:15
Пеп: Меси треба у пензију из Барсе!

Последњих недеља доста се спекулисало да би Меси могао да напусти “Камп ноу”, али Гвардиола, који је сарађивао са Аргентинцем у каталонском клубу, верује да би за њега било најбоље да остане у Барселоне.

“Свим срцем се надам да ће Меси завршити каријеру у том клубу. Мислим да је то најбоље место за њега и да би то било фантастично финале за клуб који му је дао толико, али и све навијаче Барселоне, због свега што нам је пружио”, рекао је Гвардиола, који је и као играч бранио боје Барселоне.

Гвардиола је истакао да има лепе успомене из времена када је водио Каталонце и рекао је да је пресрећан јер је Меси постао најбољи стрелац у историји Примере, претекавши рекорд Телма Саре.

“Први пут ме неко пита за то и желео бих да му честитам јавно. Надмашио је рекорд који је био на снази 60 година и сигурно ће бити потребно још 600 да неко претекне њега. Не претерујем, то што је он урадио са 27 година је невероватно”, нагласио је Гвардиола.

Коментари / 0

Оставите коментар