Pep: Mesi treba u penziju iz Barse!

Trener Bajerna Pep Gvardiola rekao je da bi voleo da se Lionel Mesi povuče u dresu Barselone kada jednog dana odluči da završi karijeru.

Fudbal 25.11.2014 | 14:15
Pep: Mesi treba u penziju iz Barse!

Poslednjih nedelja dosta se spekulisalo da bi Mesi mogao da napusti “Kamp nou”, ali Gvardiola, koji je sarađivao sa Argentincem u katalonskom klubu, veruje da bi za njega bilo najbolje da ostane u Barselone.

“Svim srcem se nadam da će Mesi završiti karijeru u tom klubu. Mislim da je to najbolje mesto za njega i da bi to bilo fantastično finale za klub koji mu je dao toliko, ali i sve navijače Barselone, zbog svega što nam je pružio”, rekao je Gvardiola, koji je i kao igrač branio boje Barselone.

Gvardiola je istakao da ima lepe uspomene iz vremena kada je vodio Katalonce i rekao je da je presrećan jer je Mesi postao najbolji strelac u istoriji Primere, pretekavši rekord Telma Sare.

“Prvi put me neko pita za to i želeo bih da mu čestitam javno. Nadmašio je rekord koji je bio na snazi 60 godina i sigurno će biti potrebno još 600 da neko pretekne njega. Ne preterujem, to što je on uradio sa 27 godina je neverovatno”, naglasio je Gvardiola.

Komentari / 0

Ostavite komentar