Играчи Звезде: Неко нам је бацио чини!

Фудбалери Црвене звезде постижу једва нешто више од гола по утакмици у ЈСЛ (15 на 13 мечева), а нападач Ђорђе Ракић то објашњава "проклетством".

Фудбал 25.11.2014 | 14:00
Играчи Звезде: Неко нам је бацио чини!

Црвено-бели су у кризи игре и резултата, а два кола пре краја јесењег дела сезоне заостају три бода за највећим ривалом Партизаном.

"Неко нас је проклео, бацио је неке чини. Тим речима сам коментарисао ону пречку у Крагујевцу, јер другог објашњења више немам. Никад ми се ово није дешавало у каријери", рекао је Ракић за "Спорт".

Нападачи Звезде су последњи гол у ЈСЛ постигли 20. септембра, када је Ракић био двоструки стрелац против Новог Пазара. Од тада је прошло 14 сати игре.

"Често кажу да срећа треба да се заслужи, а ја више не знам шта погрешно радим. Дајем максимум и на тренинзима и на утакмицама. Претходне недеље сам радио завршницу, од десет шутева девет сам претварао у гол. На утакмици - проклетство. Погађа нас нека колективна несрећа, на свакој утакмици имамо бар четири зицера и не вреди, лопта неће у гол!", истакао је Ракић.

Звезда је славила само два пута у последњих пет кола у Суперлиги, а постигла тек три гола на последњих шест.

"Трпимо велики притисак. Од јавности, навијача, а понајвише од себе самих. Лошији резултати само увећавају то оптерећење и нервозу. Потребно је имати јак карактер и носити се са тим. После сваке промашене шансе, меча без победе све је теже. Тешко ми је, нервоза чини ствари још горим, а помирити се са оваквом ситуацијом можда је и теже него преживљавати је", додао је Ракић.

У следећем колу Црвена звезда игра против ОФК Београда на свом терену, у суботу 29. новембра.

Коментари / 0

Оставите коментар