Igrači Zvezde: Neko nam je bacio čini!

Fudbaleri Crvene zvezde postižu jedva nešto više od gola po utakmici u JSL (15 na 13 mečeva), a napadač Đorđe Rakić to objašnjava "prokletstvom".

Fudbal 25.11.2014 | 14:00
Igrači Zvezde: Neko nam je bacio čini!

Crveno-beli su u krizi igre i rezultata, a dva kola pre kraja jesenjeg dela sezone zaostaju tri boda za najvećim rivalom Partizanom.

"Neko nas je prokleo, bacio je neke čini. Tim rečima sam komentarisao onu prečku u Kragujevcu, jer drugog objašnjenja više nemam. Nikad mi se ovo nije dešavalo u karijeri", rekao je Rakić za "Sport".

Napadači Zvezde su poslednji gol u JSL postigli 20. septembra, kada je Rakić bio dvostruki strelac protiv Novog Pazara. Od tada je prošlo 14 sati igre.

"Često kažu da sreća treba da se zasluži, a ja više ne znam šta pogrešno radim. Dajem maksimum i na treninzima i na utakmicama. Prethodne nedelje sam radio završnicu, od deset šuteva devet sam pretvarao u gol. Na utakmici - prokletstvo. Pogađa nas neka kolektivna nesreća, na svakoj utakmici imamo bar četiri zicera i ne vredi, lopta neće u gol!", istakao je Rakić.

Zvezda je slavila samo dva puta u poslednjih pet kola u Superligi, a postigla tek tri gola na poslednjih šest.

"Trpimo veliki pritisak. Od javnosti, navijača, a ponajviše od sebe samih. Lošiji rezultati samo uvećavaju to opterećenje i nervozu. Potrebno je imati jak karakter i nositi se sa tim. Posle svake promašene šanse, meča bez pobede sve je teže. Teško mi je, nervoza čini stvari još gorim, a pomiriti se sa ovakvom situacijom možda je i teže nego preživljavati je", dodao je Rakić.

U sledećem kolu Crvena zvezda igra protiv OFK Beograda na svom terenu, u subotu 29. novembra.

Komentari / 0

Ostavite komentar