Све сами ''иксеви'' у Енглеској, Шпанији и Италији!

У понедељак је одиграна по једна утакмица у Примери, Премијер лиги и Серији А. И нико није победио, ни изгубио.

Фудбал 25.11.2014 | 09:00
Све сами ''иксеви'' у Енглеској, Шпанији и Италији!

После узбудљивог викенда - незанимљиви почетак нове недеље. Утакмице у три јаке лиге завршене су без победника.

Саутемптон је застао у потери за лидером Челсијем. Одиграо је нерешено са Астон Вилом у Бирмингему, 1:1. Штавише, вратиће се кући као задовољнији ривал, јер је голом Натанијела Клајна у 81. минуту изборио бод.

Домаћин је водио од 29. минута, када је Габријел Агбонлахор искористио кикс одбране гостију и постигао свој трећи погодак ове сезеоне. Душан Тадић одиграо је целу утакмицу за Саутемптон, који сада на другом месту табеле "бежи" Манчестер ситију два бода. Вила се одмакла два бода од зоне испадања.

Отприлике у исто време, у Ђенови, истоимени домаћин одиграо је нерешено са Палермом, такође 1:1. За разлику од Вила Парка, на Комуналеу су први погодили гости, у седмом минуту, ударцем Паула Дибале на асистенцију Франка Васкеза. Андреа Бартолаћи обезбедио је домаћину бод поготком на истеку пола сата игре.

Да је победила, Ђенова (20 бодова) изједначила би се на табели са трећепласираним Наполијем (22 бода). Овако је остала на петој позицији. Палермо је "ушушкан" у релативно мирну средину табеле, са 14 поена, пет више од Кјева, "најбоље" рангираног у зони испадања.

И у Примери одигран је дуел без победника, али и без голова - Гранада - Алмерија 0:0. Према тренутном стању ствари, гостима из Андалузије ове сезоне предстоји борба за опстанак, јер мање бодова од њих (десет) за сада има само "фењераш" Кордоба (седам).

Ни Гранада није далеко од тог друштва. Она има поен више и није победила од 20. септембра. Вероватно неће ни у следећем колу, јер гостује Севиљи.

Коментари / 0

Оставите коментар