Sve sami ''iksevi'' u Engleskoj, Španiji i Italiji!

U ponedeljak je odigrana po jedna utakmica u Primeri, Premijer ligi i Seriji A. I niko nije pobedio, ni izgubio.

Fudbal 25.11.2014 | 09:00
Sve sami ''iksevi'' u Engleskoj, Španiji i Italiji!

Posle uzbudljivog vikenda - nezanimljivi početak nove nedelje. Utakmice u tri jake lige završene su bez pobednika.

Sautempton je zastao u poteri za liderom Čelsijem. Odigrao je nerešeno sa Aston Vilom u Birmingemu, 1:1. Štaviše, vratiće se kući kao zadovoljniji rival, jer je golom Natanijela Klajna u 81. minutu izborio bod.

Domaćin je vodio od 29. minuta, kada je Gabrijel Agbonlahor iskoristio kiks odbrane gostiju i postigao svoj treći pogodak ove sezeone. Dušan Tadić odigrao je celu utakmicu za Sautempton, koji sada na drugom mestu tabele "beži" Mančester sitiju dva boda. Vila se odmakla dva boda od zone ispadanja.

Otprilike u isto vreme, u Đenovi, istoimeni domaćin odigrao je nerešeno sa Palermom, takođe 1:1. Za razliku od Vila Parka, na Komunaleu su prvi pogodili gosti, u sedmom minutu, udarcem Paula Dibale na asistenciju Franka Vaskeza. Andrea Bartolaći obezbedio je domaćinu bod pogotkom na isteku pola sata igre.

Da je pobedila, Đenova (20 bodova) izjednačila bi se na tabeli sa trećeplasiranim Napolijem (22 boda). Ovako je ostala na petoj poziciji. Palermo je "ušuškan" u relativno mirnu sredinu tabele, sa 14 poena, pet više od Kjeva, "najbolje" rangiranog u zoni ispadanja.

I u Primeri odigran je duel bez pobednika, ali i bez golova - Granada - Almerija 0:0. Prema trenutnom stanju stvari, gostima iz Andaluzije ove sezone predstoji borba za opstanak, jer manje bodova od njih (deset) za sada ima samo "fenjeraš" Kordoba (sedam).

Ni Granada nije daleko od tog društva. Ona ima poen više i nije pobedila od 20. septembra. Verovatno neće ni u sledećem kolu, jer gostuje Sevilji.

Komentari / 0

Ostavite komentar