Карло продужава са Реалом?

Тренер Реала Карло Анчелоти открио је да тренутно преговара са ’краљевским клубом’ око новог уговора.

Фудбал 24.11.2014 | 23:45
Карло продужава са Реалом?

Италијански стручњак је на клупи Мадриђана заменио Жозеа Мурина у лето 2013. године и тим је водио до десете титуле шампиона Европе.

Упркос том великом успеху, Анчелоти истиче да жели да има још већу улогу у историји Реала, као и да планира да остане на „Сантјаго Бернабеу“ још дуго.

„Надам се да ћу остати упамћен у историји Реала не само због ’десиме’. Имам уговор до 2016. године, али преговарамо око наставка сарадње. Реал има одличну структуру, чланови бирају председника сваке четири године и онда он има сву контролу. Ове нема никаквих тајкуна или неког менаџерског тима. Реал жели да буде најбољи, а ова игра је све боља. Желим да будем светски шампион са Реалом, али неће нам бити лако“, истакао је Анчелоти.

55-годишњи Анчелоти је истакао да би једног дана волео да поново преузме Милано, са којим је освојио четири европске титуле, по две као играч и тренер, али да му је амбиција и место селектора Италије.

„Ако се пре или касније вратим у Италију, то ће бити само због милана. Антонио Конте је сјајан тренер, Италија на сваких 12 година оде у финале Светско првенство и освоји га на 24, тако да ћу се ја кандидовати за тај посао 2030. године. Имаћу само 71 годину, ја могу то“, нагласио је Анчелоти.

Коментари / 0

Оставите коментар