Karlo produžava sa Realom?

Trener Reala Karlo Ančeloti otkrio je da trenutno pregovara sa ’kraljevskim klubom’ oko novog ugovora.

Fudbal 24.11.2014 | 23:45
Karlo produžava sa Realom?

Italijanski stručnjak je na klupi Madriđana zamenio Žozea Murina u leto 2013. godine i tim je vodio do desete titule šampiona Evrope.

Uprkos tom velikom uspehu, Ančeloti ističe da želi da ima još veću ulogu u istoriji Reala, kao i da planira da ostane na „Santjago Bernabeu“ još dugo.

„Nadam se da ću ostati upamćen u istoriji Reala ne samo zbog ’desime’. Imam ugovor do 2016. godine, ali pregovaramo oko nastavka saradnje. Real ima odličnu strukturu, članovi biraju predsednika svake četiri godine i onda on ima svu kontrolu. Ove nema nikakvih tajkuna ili nekog menadžerskog tima. Real želi da bude najbolji, a ova igra je sve bolja. Želim da budem svetski šampion sa Realom, ali neće nam biti lako“, istakao je Ančeloti.

55-godišnji Ančeloti je istakao da bi jednog dana voleo da ponovo preuzme Milano, sa kojim je osvojio četiri evropske titule, po dve kao igrač i trener, ali da mu je ambicija i mesto selektora Italije.

„Ako se pre ili kasnije vratim u Italiju, to će biti samo zbog milana. Antonio Konte je sjajan trener, Italija na svakih 12 godina ode u finale Svetsko prvenstvo i osvoji ga na 24, tako da ću se ja kandidovati za taj posao 2030. godine. Imaću samo 71 godinu, ja mogu to“, naglasio je Ančeloti.

Komentari / 0

Ostavite komentar