ФСС сутра о новом селектору

У уторак са почетком у 17 сати одржаће се седница Извршног одбора Фудбалског савеза Србије којом ће председовати Томислав Караџић, а фокус ће бити усмерен око избор новог селектора А тима "орлова".

Фудбал 24.11.2014 | 20:30
ФСС сутра о новом селектору

После усвајања Записника са претходне седнице, уследиће одлучивање по низу важних питања. Најпре ће се пред члановима Извршног одбора наћи разматрање кадровског питања у вези селектора "А" репрезентације.

Подсетимо, Дик Адвокат је после утакмице против Данске поднео оставку, а у улози предлагача новог селектора биће Саво Милошевић, потпредседник ФСС задужен за националне селекције са посебним задатком везаним за "А" и Младу репрезентацију.

Одлуку о новом селектору донеће управо чланови Извршног одбора ФСС.

О чему ће још бити речи?
На овом састанку одлучиваће се о пропозицијама такмичења у Купу Србије као и у првенствима млађих категорија. Разматраће се и питања из домена пререгистрације играча ФСС, као и Финансијског извештаја за три квартала 2014. године, уз пратеће информације од чланова Надзорног одбора и Финансијске комисије ФСС.

Поред наведених тачака пред члановима комисије биће постављено и низ других текућих питања. Сви детаљи са овог састанка биће објављени на сајту Савеза након заседања Извршног одбора.

Коментари / 0

Оставите коментар