FSS sutra o novom selektoru

U utorak sa početkom u 17 sati održaće se sednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije kojom će predsedovati Tomislav Karadžić, a fokus će biti usmeren oko izbor novog selektora A tima "orlova".

Fudbal 24.11.2014 | 20:30
FSS sutra o novom selektoru

Posle usvajanja Zapisnika sa prethodne sednice, uslediće odlučivanje po nizu važnih pitanja. Najpre će se pred članovima Izvršnog odbora naći razmatranje kadrovskog pitanja u vezi selektora "A" reprezentacije.

Podsetimo, Dik Advokat je posle utakmice protiv Danske podneo ostavku, a u ulozi predlagača novog selektora biće Savo Milošević, potpredsednik FSS zadužen za nacionalne selekcije sa posebnim zadatkom vezanim za "A" i Mladu reprezentaciju.

Odluku o novom selektoru doneće upravo članovi Izvršnog odbora FSS.

O čemu će još biti reči?
Na ovom sastanku odlučivaće se o propozicijama takmičenja u Kupu Srbije kao i u prvenstvima mlađih kategorija. Razmatraće se i pitanja iz domena preregistracije igrača FSS, kao i Finansijskog izveštaja za tri kvartala 2014. godine, uz prateće informacije od članova Nadzornog odbora i Finansijske komisije FSS.

Pored navedenih tačaka pred članovima komisije biće postavljeno i niz drugih tekućih pitanja. Svi detalji sa ovog sastanka biće objavljeni na sajtu Saveza nakon zasedanja Izvršnog odbora.

Komentari / 0

Ostavite komentar