Јовановић отишао из Игокее!

Након убедљивог пораза од МЗТ-а у 9. колу АБА лиге 61:76, Управни одбор Игокее сменио је досадашњег тренера Владу Јовановића. Екипу ће до доласка новог тренера са клупе предводити Милутин Латинчић.

Кошарка 24.11.2014 | 13:30
Јовановић отишао из Игокее!

Убедљив пораз од скопског МЗТ-а 61:76 коштао је посла досадашњег тренера Игокее Владу Јовановића.

Српски стручњак, који је прошле сезоне са Александровчанима освојио шампионску титулу у БиХ, смењен је после серије лоших резултата.

Игокеа је ове сезоне остварила само две победе (Крка, Партизан), и то обе када је екипу са клупе предводио Јовановићев први помоћник Милутин Латинчић.

Због приватних проблема, у већем делу досадашњег дела сезоне Јовановић није био уз екипу, па је сигурно и то један од разлога његове смене. Управни одбор клуба касно синоћ, након седмог пораза у АБА лиги, одржао је хитну сједницу, након чега је одлучено да Јовановић више не буде тренер "игоса".

До избора новог тренера, екипу ће предводити Латинчић.

У седећем колу Игокеа у Лакташима дочекује последњепласирани Левски, који је у досадашњем делу сезоне остварио само један тријумф, над Мега Визуром, у другом колу.

До краја године Александровчане очекује релативно лакши распоред у регионалном такмичењу.

После дуела са тимом из Софије, Игокеа ће угостити Цибону, гостовати Црвеној звезди, а онда поново играти две домаће утакмице, против Мега Визуре и Задра. У последњем мечу у 2014. години гостоваће у Подгорицу екипи Будућности.

Коментари / 0

Оставите коментар