Jovanović otišao iz Igokee!

Nakon ubedljivog poraza od MZT-a u 9. kolu ABA lige 61:76, Upravni odbor Igokee smenio je dosadašnjeg trenera Vladu Jovanovića. Ekipu će do dolaska novog trenera sa klupe predvoditi Milutin Latinčić.

Košarka 24.11.2014 | 13:30
Jovanović otišao iz Igokee!

Ubedljiv poraz od skopskog MZT-a 61:76 koštao je posla dosadašnjeg trenera Igokee Vladu Jovanovića.

Srpski stručnjak, koji je prošle sezone sa Aleksandrovčanima osvojio šampionsku titulu u BiH, smenjen je posle serije loših rezultata.

Igokea je ove sezone ostvarila samo dve pobede (Krka, Partizan), i to obe kada je ekipu sa klupe predvodio Jovanovićev prvi pomoćnik Milutin Latinčić.

Zbog privatnih problema, u većem delu dosadašnjeg dela sezone Jovanović nije bio uz ekipu, pa je sigurno i to jedan od razloga njegove smene. Upravni odbor kluba kasno sinoć, nakon sedmog poraza u ABA ligi, održao je hitnu sjednicu, nakon čega je odlučeno da Jovanović više ne bude trener "igosa".

Do izbora novog trenera, ekipu će predvoditi Latinčić.

U sedećem kolu Igokea u Laktašima dočekuje poslednjeplasirani Levski, koji je u dosadašnjem delu sezone ostvario samo jedan trijumf, nad Mega Vizurom, u drugom kolu.

Do kraja godine Aleksandrovčane očekuje relativno lakši raspored u regionalnom takmičenju.

Posle duela sa timom iz Sofije, Igokea će ugostiti Cibonu, gostovati Crvenoj zvezdi, a onda ponovo igrati dve domaće utakmice, protiv Mega Vizure i Zadra. U poslednjem meču u 2014. godini gostovaće u Podgoricu ekipi Budućnosti.

Komentari / 0

Ostavite komentar