Навијачи Галатасараја пријете: Ко је следећи?

Два дана након убиства навијача Црвене звезде Марка Ивковића у Истанбулу најватреније присталице Галатасараја поново су шокирали јавност, пошто се на друштвеним мрежама појавио снимак транспарента на којима се најављују нови злочини.

Свијет 24.11.2014 | 10:35
Навијачи Галатасараја пријете: Ко је следећи?

На јутјубу се може видети снимак навијача Галатасараја са транспарентом на којем пише "Ко је следећи?" и штиклирано поље поред Делија, а преостале опције су Гробари, Гејт 7 (Олимпијакос) и ЦСКА.

Исти ови навијачи на мечу против Бешикташа бојкотавали су минут ћутања и звиждали током одавања почасти настрадалом Ивковићу.

Ивковић је убијен у петак уочи утакмице кошаркашке Евролиге у Истанбулу, где је Црвена звезда гостовала екипи Галатасараја и биће сахрањен данас на Бежанијском гробљу у Београду.

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Робијас

24.11.2014 09:43

Целикови Робијаси су против оваквих будала који не цијене људски зивот.... РИП младом Делији, а овим будалама зелим све најгоре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

24.11.2014 09:46

Па ста оцекивати друго од дивљака...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Волим Србију !

24.11.2014 10:55

Турска је одмах насла рјесење. Изболи се сами ! Пробуди се Србијо! 7 милиона јевреја пркоси 150 милиона арапа и то је једини рецепт за опстанак малих нароа. Привуци дијаспору, окупи све србе свијета , ојацај матицу морално првенствено и уцини да свако дијете буде поносно сто се родило као србин. За то треба много висе од саме прице. Сумњам да ико од ових насих политицара има визију и карактер да то направи. С вјером у бога за народ и отадзбину !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нл

24.11.2014 15:34

Ре. В. Србију.а ста је по теби ресење. По коментару би рекао да си за рат против Арапског света. Погиде Француз у Србију пре неку годину. Да ли си тада писао слицне коментаре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

1389

24.11.2014 16:45

Ре Ни-Насиље,хулигани свугдје постоје и тацно је,Брис Татон је погину у Србији,убице су пронадје и осудјење,сто је и нормално.Док рецимо у Турској казу,измедју себе се потукли и тако је страдао навијац Ц.З.Оно сто је нај горе,то сто у опсте није тако било и сто полиција Турска, ниста није предузела, спријецила да додје до инциндента, смрти,цак је била и уцесник за разлику од полиције из Београда, Србије, гдје је све предузето да не додје до инциндента и сукоба.У томе је проблем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

коментатор

24.11.2014 17:52

Дијелом сте у праву, сви учесници, али за коментар 1389 желим да питам да ли се слаже да је пресуда нашим суграђанима за Татона поштена или је политички набијена и изнуђена? Због чега се није у разматрање узела изјава чувара који је посматрао читав догађај и чији се исказ знатно разликује од званичне верзије. Наши политичари потрчали да се улижу Французима и свима осталима а губе своје држављане на свакој утакмици. Срамота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

неутралан

24.11.2014 19:04

Све такве утакмице не треба играти у земљи гдје су такви ризици.То нису навијачи,већ људи без срца И душе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

1389

24.11.2014 20:14

Ре коментатор- Пресуда за Татона,дал била политицки,неког увлацења,како хоцес мозес је назват,углавном је пресудјено и то драконсе казне,сто мислим да је висе урадјено политицки. Док је ДС,била на власти,познато је,све је било некако полтронски. Постоји и друга верзија убиства Татона,нису хтјели да се цује,назалост како год било,убиство се десило и за осуду је,као и ово у Турској сто треба да буде а не затаскати и ту треба дрзава да одради,па нека и то буде политицки ил под притиском ал нека се казни ил казне поциниоци.

ОДГОВОРИТЕ