Navijači Galatasaraja prijete: Ko je sledeći?

Dva dana nakon ubistva navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića u Istanbulu najvatrenije pristalice Galatasaraja ponovo su šokirali javnost, pošto se na društvenim mrežama pojavio snimak transparenta na kojima se najavljuju novi zločini.

Svijet 24.11.2014 | 10:35
Navijači Galatasaraja prijete: Ko je sledeći?

Na jutjubu se može videti snimak navijača Galatasaraja sa transparentom na kojem piše "Ko je sledeći?" i štiklirano polje pored Delija, a preostale opcije su Grobari, Gejt 7 (Olimpijakos) i CSKA.

Isti ovi navijači na meču protiv Bešiktaša bojkotavali su minut ćutanja i zviždali tokom odavanja počasti nastradalom Ivkoviću.

Ivković je ubijen u petak uoči utakmice košarkaške Evrolige u Istanbulu, gde je Crvena zvezda gostovala ekipi Galatasaraja i biće sahranjen danas na Bežanijskom groblju u Beogradu.

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

Robijas

24.11.2014 09:43

Celikovi Robijasi su protiv ovakvih budala koji ne cijene ljudski zivot.... RIP mladom Deliji, a ovim budalama zelim sve najgore.

ODGOVORITE
Name

Md

24.11.2014 09:46

Pa sta ocekivati drugo od divljaka...

ODGOVORITE
Name

Volim Srbiju !

24.11.2014 10:55

Turska je odmah nasla rjesenje. Izboli se sami ! Probudi se Srbijo! 7 miliona jevreja prkosi 150 miliona arapa i to je jedini recept za opstanak malih naroa. Privuci dijasporu, okupi sve srbe svijeta , ojacaj maticu moralno prvenstveno i ucini da svako dijete bude ponosno sto se rodilo kao srbin. Za to treba mnogo vise od same price. Sumnjam da iko od ovih nasih politicara ima viziju i karakter da to napravi. S vjerom u boga za narod i otadzbinu !

ODGOVORITE
Name

Nl

24.11.2014 15:34

Re. V. Srbiju.a sta je po tebi resenje. Po komentaru bi rekao da si za rat protiv Arapskog sveta. Pogide Francuz u Srbiju pre neku godinu. Da li si tada pisao slicne komentare.

ODGOVORITE
Name

1389

24.11.2014 16:45

Re Ni-Nasilje,huligani svugdje postoje i tacno je,Bris Taton je poginu u Srbiji,ubice su pronadje i osudjenje,sto je i normalno.Dok recimo u Turskoj kazu,izmedju sebe se potukli i tako je stradao navijac C.Z.Ono sto je naj gore,to sto u opste nije tako bilo i sto policija Turska, nista nije preduzela, sprijecila da dodje do incindenta, smrti,cak je bila i ucesnik za razliku od policije iz Beograda, Srbije, gdje je sve preduzeto da ne dodje do incindenta i sukoba.U tome je problem.

ODGOVORITE
Name

komentator

24.11.2014 17:52

Dijelom ste u pravu, svi učesnici, ali za komentar 1389 želim da pitam da li se slaže da je presuda našim sugrađanima za Tatona poštena ili je politički nabijena i iznuđena? Zbog čega se nije u razmatranje uzela izjava čuvara koji je posmatrao čitav događaj i čiji se iskaz znatno razlikuje od zvanične verzije. Naši političari potrčali da se uližu Francuzima i svima ostalima a gube svoje državljane na svakoj utakmici. Sramota.

ODGOVORITE
Name

neutralan

24.11.2014 19:04

Sve takve utakmice ne treba igrati u zemlji gdje su takvi rizici.To nisu navijači,već ljudi bez srca I duše.

ODGOVORITE
Name

1389

24.11.2014 20:14

Re komentator- Presuda za Tatona,dal bila politicki,nekog uvlacenja,kako hoces mozes je nazvat,uglavnom je presudjeno i to drakonse kazne,sto mislim da je vise uradjeno politicki. Dok je DS,bila na vlasti,poznato je,sve je bilo nekako poltronski. Postoji i druga verzija ubistva Tatona,nisu htjeli da se cuje,nazalost kako god bilo,ubistvo se desilo i za osudu je,kao i ovo u Turskoj sto treba da bude a ne zataskati i tu treba drzava da odradi,pa neka i to bude politicki il pod pritiskom al neka se kazni il kazne pocinioci.

ODGOVORITE