ФИФА вратила Борцу бодове!

Због неисплаћених обавеза свом бившем фудбалеру, Перици Станческом, Такмичарска комисија Н/ФСБиХ је према одлуци ФИФА-е бањалучком Борцу 15. октобра 2014. године одузела три бода, а након што су се Бањалучани жалили Свјетској фудбалској асоцијацији, ФИФА је поништила одлуку своје Дисциплинске комисије, па ће бодови бити враћени клубу са Градског стадиона.

Фудбал 21.11.2014 | 19:15
ФИФА вратила Борцу бодове!

Наиме, на јучерашњем засједању Апелационе комисије ФИФА је поништила одлуку коју је донијела Дисциплинска комисија исте организације, те обавијестила клуб из Бања Луке да је одлука о одузимању три бода поништена и да ће освојени бодови бити враћени Бањалучанима.

Ову информацију нам је потврдио и директор клуба из Платонове, Роберт Зрилић.

"Синоћ смо добили обавјештење да је поништена првобитна одлука о одузимању три бода, а ФИФА је о овој одлуци обавијестила и надлежне у Н/ФСБиХ. Тако да ће нам у сриједу на засједању Такмичарске комисије Н/ФСБиХ и званично бити враћена три бода која су нам одузета по одлуци ФИФА-е", рекао је Роберт Зрилић.

Према овој одлуци без обзира на резултат у посљедњем колу Бањалучани ће по окончању јесењег дијела такмичења у БХ Телецом Премијер лиги на свом конту имати најмање 24 бода.

Коментари / 0

Оставите коментар