FIFA vratila Borcu bodove!

Zbog neisplaćenih obaveza svom bivšem fudbaleru, Perici Stančeskom, Takmičarska komisija N/FSBiH je prema odluci FIFA-e banjalučkom Borcu 15. oktobra 2014. godine oduzela tri boda, a nakon što su se Banjalučani žalili Svjetskoj fudbalskoj asocijaciji, FIFA je poništila odluku svoje Disciplinske komisije, pa će bodovi biti vraćeni klubu sa Gradskog stadiona.

Fudbal 21.11.2014 | 19:15
FIFA vratila Borcu bodove!

Naime, na jučerašnjem zasjedanju Apelacione komisije FIFA je poništila odluku koju je donijela Disciplinska komisija iste organizacije, te obavijestila klub iz Banja Luke da je odluka o oduzimanju tri boda poništena i da će osvojeni bodovi biti vraćeni Banjalučanima.

Ovu informaciju nam je potvrdio i direktor kluba iz Platonove, Robert Zrilić.

"Sinoć smo dobili obavještenje da je poništena prvobitna odluka o oduzimanju tri boda, a FIFA je o ovoj odluci obavijestila i nadležne u N/FSBiH. Tako da će nam u srijedu na zasjedanju Takmičarske komisije N/FSBiH i zvanično biti vraćena tri boda koja su nam oduzeta po odluci FIFA-e", rekao je Robert Zrilić.

Prema ovoj odluci bez obzira na rezultat u posljednjem kolu Banjalučani će po okončanju jesenjeg dijela takmičenja u BH Telecom Premijer ligi na svom kontu imati najmanje 24 boda.

Komentari / 0

Ostavite komentar