Саво: Вратићу Суботића у тим!

Потпредседник ФСС Саво Милошевић рекао је да Филип Ђорђевић није рекао да неће да игра, а Савез ће покушати и да врати Невена Суботића. Саво Милошевић је додао да је једини кандидат за селектора Радован Ћурчић и да ће предлог изнети Извршном одбору.

Фудбал 21.11.2014 | 17:00
Саво: Вратићу Суботића у тим!

Ђорђевић је у изјави за италијанске медије поручио ФСС да не рачунају на њега уколико ће га звази због два минута игре.

"Ђорђевић није изјавио да неће да игра и није одбио да уђе у игру на мечу са Грчком. Нама требају момци који имају став и који желе да играју", рекао је Милошевић.

"Играчима ћемо јасно представити шта смеју, а шта не да раде. Такође ће знати и стратегију. Није први случај да неко неће да игра, али нико неће моћи да условљава хоће ли да игра и колико", додао је Милошевић.

Он је најавио и жељу ФСС да се у национални тим врати штопер Борусије Невен Суботић.

"Путоваћемо и разогварати са свим кандидатима из иностранства, а ићи ћемо и у Дортмунд да разоварамо са Невеном Суботићем", рекао је потпредседник ФСС.

Дик Адовкат је после пораза од Данске у квалификацијама за ЕП поднео остваку, а уместо њега екипу је на мечу са Грчком водио селектор младе репрезентације.

Милошевић је рекао је да стално мењање селектора велики проблем, а он жели да Србија добије тренера на дуже време.

"Кључни проблем је то што се пречесто мењају селектори. Због тога је моја жеља да добијемо селектора на дуже време, јер је до сад селекција била ван система. Ћурчић је човек који зна како се ради у систему, а то што је урадио са младом селекцијом га је препоручило и ја ћу његово име дати на Извршном одбору и очекујем да ће они то прихватити. Он јесте једини кандидат, а ако не буде изгласан, имаћемо потпуно другу слику. Нисам диктатор и мислим да је по стручности он најбољи кандидат“, рекао је Милошевић на жребу четвртфинала Купа Србије.

Коментари / 0

Оставите коментар