Savo: Vratiću Subotića u tim!

Potpredsednik FSS Savo Milošević rekao je da Filip Đorđević nije rekao da neće da igra, a Savez će pokušati i da vrati Nevena Subotića. Savo Milošević je dodao da je jedini kandidat za selektora Radovan Ćurčić i da će predlog izneti Izvršnom odboru.

Fudbal 21.11.2014 | 17:00
Savo: Vratiću Subotića u tim!

Đorđević je u izjavi za italijanske medije poručio FSS da ne računaju na njega ukoliko će ga zvazi zbog dva minuta igre.

"Đorđević nije izjavio da neće da igra i nije odbio da uđe u igru na meču sa Grčkom. Nama trebaju momci koji imaju stav i koji žele da igraju", rekao je Milošević.

"Igračima ćemo jasno predstaviti šta smeju, a šta ne da rade. Takođe će znati i strategiju. Nije prvi slučaj da neko neće da igra, ali niko neće moći da uslovljava hoće li da igra i koliko", dodao je Milošević.

On je najavio i želju FSS da se u nacionalni tim vrati štoper Borusije Neven Subotić.

"Putovaćemo i razogvarati sa svim kandidatima iz inostranstva, a ići ćemo i u Dortmund da razovaramo sa Nevenom Subotićem", rekao je potpredsednik FSS.

Dik Adovkat je posle poraza od Danske u kvalifikacijama za EP podneo ostvaku, a umesto njega ekipu je na meču sa Grčkom vodio selektor mlade reprezentacije.

Milošević je rekao je da stalno menjanje selektora veliki problem, a on želi da Srbija dobije trenera na duže vreme.

"Ključni problem je to što se prečesto menjaju selektori. Zbog toga je moja želja da dobijemo selektora na duže vreme, jer je do sad selekcija bila van sistema. Ćurčić je čovek koji zna kako se radi u sistemu, a to što je uradio sa mladom selekcijom ga je preporučilo i ja ću njegovo ime dati na Izvršnom odboru i očekujem da će oni to prihvatiti. On jeste jedini kandidat, a ako ne bude izglasan, imaćemo potpuno drugu sliku. Nisam diktator i mislim da je po stručnosti on najbolji kandidat“, rekao je Milošević na žrebu četvrtfinala Kupa Srbije.

Komentari / 0

Ostavite komentar