НБА: Кингси опет као некад!

Фанови Сакрамента најрадије се сећају екипе у којој су играли Стојаковић и Дивац, због које су и љубитељи кошарке у Србији били дуго будни, а успомене су у ноћи између четвртка и петка евоцирали Крис Вебер и Мајк Биби, гости Кингса у победи над Чикагом са 103:88.

Кошарка 21.11.2014 | 12:45
НБА: Кингси опет као некад!

Када је овај тандем био на терену, победе се нису доводиле у питање, а сада су у улози навијача подржали екипу у тријумфу над Булсима за учинак 7-5. Казинс је предводио екипу са 22 поена и 14 скокова, Руди Геј је убацио 20, и то за прекид серије Чикага од шест узастопних победа на гостовањима.

Иако су Булси у првој четвртини отишли на +10, средином другог периода игре уследио је преокрет, да би до самог краја Сакраменто дошао до максималне предности за коначан резултат.

Баш као некада када је тешко било издвојити појединце, победи су велики допринос имали и Колисон (17 поена и чак 12 асистенција), Каспи (14 поена), Меклемор (11 поена) и Вилијамс (10 поена).

Они су спречили Булсе у намери да први пут у историји дођу до седме узастопне гостујуће победе на старту сезоне, а последњи сличан низ имао је Сан Антонио, са осам победа 2010. године. Искоришћено је и одсуство Гасола и Роуза, Батлер се истакао са 23 поена, а Ноа са 10 уз 11 скокова.

У другом мечу, Клиперси су надиграли Мајами са 110:93, а све је било јасно већ на почетку друге деонице, када је тим из Лос Анђелеса повео са 26 поена предности. Грифин и Пол су убацили по 26 поена, Мајами је предводио Бош са 28 уз седам скокова, Нејпијер је дошао до 17 поена, а Вејд је пропустио четврти узастопни меч.

Коментари / 0

Оставите коментар