Друловић жарко жели клупу ''Орлова''!

Шампион Европе са омладинском репрезентацијом чека (нову) шансу: Амбиција ме није напустила, јер сам емотивно везан и за своју земљу и за посао којим се годинама бавим.

Фудбал 21.11.2014 | 11:00
Друловић жарко жели клупу ''Орлова''!

Љубинко Друловић је 14. фебруара ове године био у кожи Радована Ћурчића. После оставке Синише Михајловића добио је улогу ватрогасца и неколико месеци био вршилац дужности селектора А репрезентације Србије. Водио је „орлове“ на четири меча.

Београдска спортска чаршија ових дана лицитира са именима кандидата који ће 25. новембра на Извршном одбору ФСС бити предложен и изабран да седне на „електричну столицу“.

Како „Новости“ сазнају, једна од понуђених опција за спас посрнуле репрезентације је опробана комбинација Илија Петковић-Љубинко Друловић.

- Ја од Србије нисам одустао и наравно, имам амбицију да једног дана постанем селектор своје земље. Са ФСС имам уговор до краја 2014. године, а већ сам водио најбољу репрезентацију на четири меча - подсећа Друловић који је седео на клупи на мечевима са Републиком Ирском, Јамајком, Панамом и Бразилом.

На питање да ли би Србију опет водио са Петковићем, Друловић нема дилему:

- Наравно! Петковића изузетно ценим. Био ми је селектор, већ једном смо радили са тимом на америчкој турнеји и мислим да је та сарадња била више него успешна. Амбиција ме није напустила, јер сам емотивно везан и за своју земљу и за посао којим се годинама бавим - каже Друловић.

Коментари / 0

Оставите коментар