Drulović žarko želi klupu ''Orlova''!

Šampion Evrope sa omladinskom reprezentacijom čeka (novu) šansu: Ambicija me nije napustila, jer sam emotivno vezan i za svoju zemlju i za posao kojim se godinama bavim.

Fudbal 21.11.2014 | 11:00
Drulović žarko želi klupu ''Orlova''!

Ljubinko Drulović je 14. februara ove godine bio u koži Radovana Ćurčića. Posle ostavke Siniše Mihajlovića dobio je ulogu vatrogasca i nekoliko meseci bio vršilac dužnosti selektora A reprezentacije Srbije. Vodio je „orlove“ na četiri meča.

Beogradska sportska čaršija ovih dana licitira sa imenima kandidata koji će 25. novembra na Izvršnom odboru FSS biti predložen i izabran da sedne na „električnu stolicu“.

Kako „Novosti“ saznaju, jedna od ponuđenih opcija za spas posrnule reprezentacije je oprobana kombinacija Ilija Petković-Ljubinko Drulović.

- Ja od Srbije nisam odustao i naravno, imam ambiciju da jednog dana postanem selektor svoje zemlje. Sa FSS imam ugovor do kraja 2014. godine, a već sam vodio najbolju reprezentaciju na četiri meča - podseća Drulović koji je sedeo na klupi na mečevima sa Republikom Irskom, Jamajkom, Panamom i Brazilom.

Na pitanje da li bi Srbiju opet vodio sa Petkovićem, Drulović nema dilemu:

- Naravno! Petkovića izuzetno cenim. Bio mi je selektor, već jednom smo radili sa timom na američkoj turneji i mislim da je ta saradnja bila više nego uspešna. Ambicija me nije napustila, jer sam emotivno vezan i za svoju zemlju i za posao kojim se godinama bavim - kaže Drulović.

Komentari / 0

Ostavite komentar