Карате клуб "Игман" понос Источне Илиџе

Руководство општине Источна Илиџа уприличило је пријем за чланове карате клуба "Игман", који су остварили запажен наступ на Првенству БиХ за кадете, јуниоре, млађе сениоре и сениоре, који се протекле седмице одржало у Тузли.

Република Српска 20.11.2014 | 20:02
Карате клуб "Игман" понос Источне Илиџе

Каратисти Игмана на Првенству БиХ освојили су седам медаља, од чега четири златне, једну сребрну и двије бронзане медаље. Освајачи медаља презадовољни су својим учешћем на овом такмичењу.

"Дуго се бавим каратеом и ово је круна моје каријере", каже сениорски првак БиХ у каратеу Немања Нешковић.

Јуниорски првак БиХ Никола Лубура истиче да је презадовољан постигнутим успјехом, иако је паузирао прије такмичења годину дана, те додаје да је поносан на то што је све борбе завршио са максималним учинком.

У Карате клубу "Игман" напомињу да су током свог рада и током припрема за такмичење имали велику подршку општине Источна Илиџа.

"Наш клуб достојно репрезентатује ову општину, Републику Српску, као и читаву земљу. Општина је примијетила те резултате и клуб опстаје захваљујући финансијској помоћи општине Источна Илиџа", наводи један од тренера Карате клуба "Игман" Милета Вуковић.

Руководство општине Источна Илиџа поручило је да ова општина, и поред малог буџета, покушава на све могуће начине да помогне овакве спортске колективе, који окупљају велики број младих људи и уче их правим вриједностима.

"Оно што ми дајемо ни изблиза није довољно свим оним потребама које наши спортски колективи имају, али се увијек трудимо да ово што дајемо, дајемо максимално коректно, да распоређујемо средства како би сви имали прилику да покажу оно што знају и умију", истиче начелник општине Предраг Ковач.

Чланови и руководство Карате клуба "Игман" захвалили су се руководству Источне Илиџе на пријему и подршци, те су обећали да ће и даље постизати најбоље спортске резултате, што ће их  чинити најбољим амбасадорима ове локалне заједнице и Републике Српске.

БН ТВ


Коментари / 0

Оставите коментар