Стојке: 9 бодова нас води на ЕП!

Голман фудбалске репрезентације Србије Владимир Стојковић рекао је да ће победа над Грчком допринети самопоуздању националног тима у трци за пласман на првенство Европе.

Фудбал 20.11.2014 | 12:35
Стојке: 9 бодова нас води на ЕП!

Србија је Хањи на Криту славила са 2:0 головима Радосава Петровића и Немање Гудеља у пријатељском мечу.

"Победили смо јаку екипу која годинама игра на великим такмичењима. Знали смо да ће бити тешко, али најбитније је да смо се подигли после свега и показали заједништво. Овај успех много ће значити на плану самопоуздања", рекао је Стојковић Тањугу.

Србија у И групи има само један бод из три утакмице, а у наставку квалификација гостује 29. марта идуће године селекцији Португала.

"Мирно чекамо март и поход на девет бодова, који су нам неопходни да изборимо пласман у Француску", поручио је Стојковић.

Штопер Стефан Митровић рекао је да су он и саиграчи забележили веома важну победу у тешком тренутку.

"Знамо какво је стање у групи. Овом победом у доброј атмосфери чекамо март и борбу за Европско првенство. Видело се да смо много боље стајали у одбрани, и то нам је донело резултат", казао је Митровић.

Он је нагласио да екипа мора да се уједини, како би дошла до успеха у наставку квалификација.

"Притисак постоји, али на то смо навикли у клубовима, у јаким лигама. Имамо индивидуални квалитет, међутим, у претходним утакмицама нисмо играли као тим. Верујем да ипак можемо да се пласирамо на првенство Европе", закључио је Митровић.

Коментари / 0

Оставите коментар