Stojke: 9 bodova nas vodi na EP!

Golman fudbalske reprezentacije Srbije Vladimir Stojković rekao je da će pobeda nad Grčkom doprineti samopouzdanju nacionalnog tima u trci za plasman na prvenstvo Evrope.

Fudbal 20.11.2014 | 12:35
Stojke: 9 bodova nas vodi na EP!

Srbija je Hanji na Kritu slavila sa 2:0 golovima Radosava Petrovića i Nemanje Gudelja u prijateljskom meču.

"Pobedili smo jaku ekipu koja godinama igra na velikim takmičenjima. Znali smo da će biti teško, ali najbitnije je da smo se podigli posle svega i pokazali zajedništvo. Ovaj uspeh mnogo će značiti na planu samopouzdanja", rekao je Stojković Tanjugu.

Srbija u I grupi ima samo jedan bod iz tri utakmice, a u nastavku kvalifikacija gostuje 29. marta iduće godine selekciji Portugala.

"Mirno čekamo mart i pohod na devet bodova, koji su nam neophodni da izborimo plasman u Francusku", poručio je Stojković.

Štoper Stefan Mitrović rekao je da su on i saigrači zabeležili veoma važnu pobedu u teškom trenutku.

"Znamo kakvo je stanje u grupi. Ovom pobedom u dobroj atmosferi čekamo mart i borbu za Evropsko prvenstvo. Videlo se da smo mnogo bolje stajali u odbrani, i to nam je donelo rezultat", kazao je Mitrović.

On je naglasio da ekipa mora da se ujedini, kako bi došla do uspeha u nastavku kvalifikacija.

"Pritisak postoji, ali na to smo navikli u klubovima, u jakim ligama. Imamo individualni kvalitet, međutim, u prethodnim utakmicama nismo igrali kao tim. Verujem da ipak možemo da se plasiramo na prvenstvo Evrope", zaključio je Mitrović.

Komentari / 0

Ostavite komentar