Марио Станић: Ако не реагујемо, сви смо усташе!

Бивши репрезентативац Хрватске Марио Станић рекао је за "Индекс" да заиста не зна шта се догађа и да ако нико неће да реагује на усташке поклике на трибинама, онда су сви Хрвати усташе.

Фудбал 19.11.2014 | 16:40
Марио Станић: Ако не реагујемо, сви смо усташе!

"Што се тиче овог са усташама, ако нико не сматра да на то треба да се реагује, онда смо очито ми сви усташе. Заиста не знам шта нам се то догађа. Ако нам је то део навијачког фолклора, онда смо заиста дотакли дно", рекао је Станић.

Станић је такође навео да не жели да правда оно што су навијачи прекинули у два наврата утакмицу Италије и Хрватске у Милану.

"Мишљења сам да је истина пуно комплекснија од оне коју нам многи покушавају презентовати. Лицемерје доживљавамо на сваком кораку и фудбал је само рефлексија онога какво нам је друштво. Ако кренемо редом и погледамо шта се све догађа у политици, здравству, школству, онда не треба чудити због чега нам друштво све брже клизи у неку врсту каменог доба", нагласио је Станић.

УЕФА је покренула дисциплински поступак против Хрватске и Италије због нереда на квалификационој утакмици за Европско првенство.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

зути

19.11.2014 17:09

Велика срамота за Хрватску оканите се национализма, то трује све народе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Батан

20.11.2014 06:48

Очито је да ти ниси.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босанац

20.11.2014 09:40

Твоје босанско поријекло је оставило на тебе трага.Ми, босанци и херцеговци у генима немамо мрзњу

ОДГОВОРИТЕ