Mario Stanić: Ako ne reagujemo, svi smo ustaše!

Bivši reprezentativac Hrvatske Mario Stanić rekao je za "Indeks" da zaista ne zna šta se događa i da ako niko neće da reaguje na ustaške poklike na tribinama, onda su svi Hrvati ustaše.

Fudbal 19.11.2014 | 16:40
Mario Stanić: Ako ne reagujemo, svi smo ustaše!

"Što se tiče ovog sa ustašama, ako niko ne smatra da na to treba da se reaguje, onda smo očito mi svi ustaše. Zaista ne znam šta nam se to događa. Ako nam je to deo navijačkog folklora, onda smo zaista dotakli dno", rekao je Stanić.

Stanić je takođe naveo da ne želi da pravda ono što su navijači prekinuli u dva navrata utakmicu Italije i Hrvatske u Milanu.

"Mišljenja sam da je istina puno kompleksnija od one koju nam mnogi pokušavaju prezentovati. Licemerje doživljavamo na svakom koraku i fudbal je samo refleksija onoga kakvo nam je društvo. Ako krenemo redom i pogledamo šta se sve događa u politici, zdravstvu, školstvu, onda ne treba čuditi zbog čega nam društvo sve brže klizi u neku vrstu kamenog doba", naglasio je Stanić.

UEFA je pokrenula disciplinski postupak protiv Hrvatske i Italije zbog nereda na kvalifikacionoj utakmici za Evropsko prvenstvo.

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

zuti

19.11.2014 17:09

Velika sramota za Hrvatsku okanite se nacionalizma, to truje sve narode.

ODGOVORITE
Name

Batan

20.11.2014 06:48

Očito je da ti nisi.

ODGOVORITE
Name

Bosanac

20.11.2014 09:40

Tvoje bosansko porijeklo je ostavilo na tebe traga.Mi, bosanci i hercegovci u genima nemamo mrznju

ODGOVORITE