Кежман и Ковачевић најгори нападачи ПЛ!

На 38. место „Дејли Мејл” је сврстао Дарка Ковачевића, који је својевремено носио дрес Шефилд Венздија, док је Матеја Кежман на 47. месту најгорих нападача.

Фудбал 19.11.2014 | 15:30
Кежман и Ковачевић најгори нападачи ПЛ!

Енглески „Дејли Мејл” је недавно представио листу 50 најбољих нападача који су играли у Премијер лиги, а од понедељка је почео серијал са 50 најгорих голгетера.

Нажалост, у прва два наставка нашла су се имена двојице наших играча. Тако је Матеја Кежман на 47. месту најгорих нападача, а у објашњењу се каже „да су му потребна четири месеца да постигне први гол, а затим још четири за други.

Добро је што га је клуб продао Атлетику за исту суму за коју га је довео из Холандије”. Енглези наводе још како је Кежман у Лондон стигао са сјајним препорукама, са 105 голова на 122 утакмице у дресу ПСВ-а. Висина трансфера износила је 5,3 милиона фунти, а на 25 мечева постигао је само четири гола у Премијер лиги.

На 38. место „Дејли Мејл” је сврстао Дарка Ковачевића, који је својевремено носио дрес Шефилд Венздија. „Када вам дође неко ко је постигао 37 голова на 47 утакмица у Црвеној звезди за два милиона фунти, верујете да сте га добили јефтино.

Али, његове партије у Шефилду у који је стигао 1996. године неће се дуго памтити. Он је постигао четири гола на 16 утакмица укључујући два на дебију против Болтона. Клуб је напустио након шест месеци и прешао у шпански Реал Сосиједад”, наводи Дејли мејл.

Коментари / 0

Оставите коментар