Звезда дигла кредит за Броновицког!

Руководство црвено-белих било приморано да од једне домаће банке позајми милион и по евра како би регулисало обавезе према бившем репрезентативцу Пољске. У плану исплата и Радне заједнице.

Фудбал 19.11.2014 | 00:00
Звезда дигла кредит за Броновицког!

Руководство Црвене звезде на добром је путу да реши горући проблем и исплати део дуговања према бившем репрезентативцу Пољске Гжегожу Броновицком! Наиме, према сазнањима МОЗЗАРТ Спорта одговорни из Љутице Богдана морали су да подигну краткорочени кредит у износу од милион и по евра код једне домаће банке како би регулисали обавезе према Пољаку који је најавио да ће Звезду пријавити дисциплинским органима ФИФА.

После позива капитена Николе Мијаиловића, Броновцки је пристао да му се комплетан дуг од 800.000 евра исплати у две рате. Први део црвено-бели су морали да исплате до 15. новембра, а како нису имали прилив новца морали су да се одлуче за краткотрајну позајмицу.

Средствима добијеним од кредита челници Црвене звезде намеравају да исплате 400.000 евра Броновицком, као и да измире нагомилане обевазе према Радној заједници.
„На добром смо путу да решимо проблем са Броновицким. Сутра ћемо то реализовати“, било је све што је рекао први човек црвено-белих Звездан Терзић за МОЗЗАРТ Спорт

На Маракани се надају да ће у експресном року вратити милион и по евра банци, пошто би у наредном периоду требало да потпишу уноснији спонзорски уговор са компанијом „Гаспром“

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Банкар

19.11.2014 06:35

Да ли ће домаћа банка ускоро пропасти па ће Терзић (као морална громада и човек од интегритета) бити хапшен као Перчевић. Која је то риск служба проценила да је клијент-Црвена звезда способна да врати дугове уз онолике предходне дугове и овакво руководство. Па наш грађанин не може ни 50.000 динара да подигне ако нема никаква дуговања (кредитних задужења или минус) и плата мора да му буде изнад 30.000 динара. ДРЖАВО СРАМОТА ЈЕ ШТО НЕ РЕАГУЈЕШ НА ВРЕМЕ И СПАСИШ ДОМАЋЕ БАНКЕ ПРОПАСТИ ИЛИ ТО ЛИЦЕМЕРНО ПОСМАТРАШ НА АРШИНЕ, КАКО КОЈИМ ПОЈЕДИНЦИМА ОДГОВАРАЈУ. ДА ЛИ ЈЕ И ОВДЕ ПОЛИТИКА ИМАЛА УТИЦАЈА?

ОДГОВОРИТЕ