Zvezda digla kredit za Bronovickog!

Rukovodstvo crveno-belih bilo primorano da od jedne domaće banke pozajmi milion i po evra kako bi regulisalo obaveze prema bivšem reprezentativcu Poljske. U planu isplata i Radne zajednice.

Fudbal 19.11.2014 | 00:00
Zvezda digla kredit za Bronovickog!

Rukovodstvo Crvene zvezde na dobrom je putu da reši gorući problem i isplati deo dugovanja prema bivšem reprezentativcu Poljske Gžegožu Bronovickom! Naime, prema saznanjima MOZZART Sporta odgovorni iz Ljutice Bogdana morali su da podignu kratkoročeni kredit u iznosu od milion i po evra kod jedne domaće banke kako bi regulisali obaveze prema Poljaku koji je najavio da će Zvezdu prijaviti disciplinskim organima FIFA.

Posle poziva kapitena Nikole Mijailovića, Bronovcki je pristao da mu se kompletan dug od 800.000 evra isplati u dve rate. Prvi deo crveno-beli su morali da isplate do 15. novembra, a kako nisu imali priliv novca morali su da se odluče za kratkotrajnu pozajmicu.

Sredstvima dobijenim od kredita čelnici Crvene zvezde nameravaju da isplate 400.000 evra Bronovickom, kao i da izmire nagomilane obevaze prema Radnoj zajednici.
„Na dobrom smo putu da rešimo problem sa Bronovickim. Sutra ćemo to realizovati“, bilo je sve što je rekao prvi čovek crveno-belih Zvezdan Terzić za MOZZART Sport

Na Marakani se nadaju da će u ekspresnom roku vratiti milion i po evra banci, pošto bi u narednom periodu trebalo da potpišu unosniji sponzorski ugovor sa kompanijom „Gasprom“

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Bankar

19.11.2014 06:35

Da li će domaća banka uskoro propasti pa će Terzić (kao moralna gromada i čovek od integriteta) biti hapšen kao Perčević. Koja je to risk služba procenila da je klijent-Crvena zvezda sposobna da vrati dugove uz onolike predhodne dugove i ovakvo rukovodstvo. Pa naš građanin ne može ni 50.000 dinara da podigne ako nema nikakva dugovanja (kreditnih zaduženja ili minus) i plata mora da mu bude iznad 30.000 dinara. DRŽAVO SRAMOTA JE ŠTO NE REAGUJEŠ NA VREME I SPASIŠ DOMAĆE BANKE PROPASTI ILI TO LICEMERNO POSMATRAŠ NA ARŠINE, KAKO KOJIM POJEDINCIMA ODGOVARAJU. DA LI JE I OVDE POLITIKA IMALA UTICAJA?

ODGOVORITE