Бенитес се враћа у Ливерпул?!

Шпанском стручњаку супруга и две ћерке и даље живе у Ливерпулу.

Фудбал 18.11.2014 | 20:30
Бенитес се враћа у Ливерпул?!

Ливерпулу не иде у Премијер лиги, а Наполију у Серији А. Брендан Роџерс налази се на излазним вратима Енфилда, а како Рафи Бенитесу уговор с Наполитанцима истиче наредног лета, енглеским медијима је то било сасвим довољно да спекулишу са његовим повратком на место великих успеха. У прилог томе иде и чињеница да његова супруга и две ћерке и даље живе у Ливерпулу...

„Ово је први пут да смо раздвојени и то није нимало лако. Де Лаурентис зна колико мени значе породичне вредности“, рекао је Бенитес.

Шпански стручњак је међу Црвенима провео шест година, освојио је Лигу шампиона 2005. у незаборавном финалу против Милана, тако да је заувек ушао под кожу навијачима. Додатни плус је што се залагао за академију Ливерпула из које је, као најбољи пројект, изашао Рахим Стерлинг.

Бенитес каже да често разговара са газдом Лаурентисом када је у питању заједничка будућност.

„Проблем није продужетак, већ да ли делимо исту визију, а то није питање новца или појачања. Морамо да видимо да ли можемо заједно да побеђујемо или не, тек онда ћемо видети шта и како даље. У прошлости, када су ме упитали за посао у националном тиму, мој одговор је искоришћен тако што је на насловним странама излазило попут ’Бенитез жели национални тим’. Постојала је као идеја, међутим, још увек волим да сам на терену сваки дан. Ја сам учитељ, желим још да предајем“, објаснио је Бенитес да још не размишља о селекторском позиву.

Коментари / 0

Оставите коментар