Benites se vraća u Liverpul?!

Španskom stručnjaku supruga i dve ćerke i dalje žive u Liverpulu.

Fudbal 18.11.2014 | 20:30
Benites se vraća u Liverpul?!

Liverpulu ne ide u Premijer ligi, a Napoliju u Seriji A. Brendan Rodžers nalazi se na izlaznim vratima Enfilda, a kako Rafi Benitesu ugovor s Napolitancima ističe narednog leta, engleskim medijima je to bilo sasvim dovoljno da spekulišu sa njegovim povratkom na mesto velikih uspeha. U prilog tome ide i činjenica da njegova supruga i dve ćerke i dalje žive u Liverpulu...

„Ovo je prvi put da smo razdvojeni i to nije nimalo lako. De Laurentis zna koliko meni znače porodične vrednosti“, rekao je Benites.

Španski stručnjak je među Crvenima proveo šest godina, osvojio je Ligu šampiona 2005. u nezaboravnom finalu protiv Milana, tako da je zauvek ušao pod kožu navijačima. Dodatni plus je što se zalagao za akademiju Liverpula iz koje je, kao najbolji projekt, izašao Rahim Sterling.

Benites kaže da često razgovara sa gazdom Laurentisom kada je u pitanju zajednička budućnost.

„Problem nije produžetak, već da li delimo istu viziju, a to nije pitanje novca ili pojačanja. Moramo da vidimo da li možemo zajedno da pobeđujemo ili ne, tek onda ćemo videti šta i kako dalje. U prošlosti, kada su me upitali za posao u nacionalnom timu, moj odgovor je iskorišćen tako što je na naslovnim stranama izlazilo poput ’Benitez želi nacionalni tim’. Postojala je kao ideja, međutim, još uvek volim da sam na terenu svaki dan. Ja sam učitelj, želim još da predajem“, objasnio je Benites da još ne razmišlja o selektorskom pozivu.

Komentari / 0

Ostavite komentar