Мирка је Стену викнула - ПЛАЧЉИВКО!

Британски Телеграф објавио је снимак на којем се чује како женска особа са трибина добацује Стану Вавринки током дуела са Роџером Федерером.

Тенис 18.11.2014 | 19:30
Мирка је Стену викнула - ПЛАЧЉИВКО!

Пратпоставља се да је у питању Роџерова супруга Мирка Вавринец, а сада је откривено и шта је добацила Вавринки.

Швајцарски тенисер био је видно изнервиран приликом резултата 5:5 и 40:40 у трећем сету, а уз коментар „не пре сервиса“ кренуо је чак и ка трибинама.

У том тренутку га је зауставио главни судија Седрик Мурије, а на снимку Телеграфа чује се да женски глас из публике добацује: „Плачљивко“.

Све је почело при резултату 4:4 када је Вавринка пришао својој клупи да промени рекет. Судија Мурије му је тада рекао: „Нисам ништа чуо“, а Вавринка му је одговорио: „Исто ово је радила и на Вимблдону. Сваки пута када сам на њеној половини она врисне пре мог сервиса. То је неиздрживо.“

Вавринка је током дуела са Федерером пропустио четири меч лопте и поражен је, а након меча није желео да коментарише овај инцидент.

Федерер и Вавринка предстојећег викенда би требало да играју у финалу Дејвис купа против селекције Француске уколико се други тенисер света опорави од повреде леђа због које није наступио у финалу завршног Мастерса против Новака Ђоковића.

Наводно су Федерер и Вавринка имали након меча жучну расправу, а три дана пред почетак дуела у Лилу на Твитеру су окачили фотографију на којој су насмејани и загрљени, што би требало да значи да је у швајцарском тиму све у реду.

Коментари / 0

Оставите коментар