Mirka je Stenu viknula - PLAČLJIVKO!

Britanski Telegraf objavio je snimak na kojem se čuje kako ženska osoba sa tribina dobacuje Stanu Vavrinki tokom duela sa Rodžerom Federerom.

Tenis 18.11.2014 | 19:30
Mirka je Stenu viknula - PLAČLJIVKO!

Pratpostavlja se da je u pitanju Rodžerova supruga Mirka Vavrinec, a sada je otkriveno i šta je dobacila Vavrinki.

Švajcarski teniser bio je vidno iznerviran prilikom rezultata 5:5 i 40:40 u trećem setu, a uz komentar „ne pre servisa“ krenuo je čak i ka tribinama.

U tom trenutku ga je zaustavio glavni sudija Sedrik Murije, a na snimku Telegrafa čuje se da ženski glas iz publike dobacuje: „Plačljivko“.

Sve je počelo pri rezultatu 4:4 kada je Vavrinka prišao svojoj klupi da promeni reket. Sudija Murije mu je tada rekao: „Nisam ništa čuo“, a Vavrinka mu je odgovorio: „Isto ovo je radila i na Vimbldonu. Svaki puta kada sam na njenoj polovini ona vrisne pre mog servisa. To je neizdrživo.“

Vavrinka je tokom duela sa Federerom propustio četiri meč lopte i poražen je, a nakon meča nije želeo da komentariše ovaj incident.

Federer i Vavrinka predstojećeg vikenda bi trebalo da igraju u finalu Dejvis kupa protiv selekcije Francuske ukoliko se drugi teniser sveta oporavi od povrede leđa zbog koje nije nastupio u finalu završnog Mastersa protiv Novaka Đokovića.

Navodno su Federer i Vavrinka imali nakon meča žučnu raspravu, a tri dana pred početak duela u Lilu na Tviteru su okačili fotografiju na kojoj su nasmejani i zagrljeni, što bi trebalo da znači da je u švajcarskom timu sve u redu.

Komentari / 0

Ostavite komentar