Изгорјела борачка зграда у Кравици

Синоћ, око 22:00 сата, у стамбеној згради у Кравици код Братунца избио је пожар у потковљу, у коме су у потпуности изгорјела четири стана у којима су живјели самци - избјеглице који су станове добили од ресорног минстарства Републике Српске.

Република Српска 18.11.2014 | 22:51
Изгорјела борачка зграда у Кравици

И осталих осам станова који су изграђени средствима Министарства рада и борачко-инвалидске заштите су поприлично оштећени, а утјешно је једино то што у пожару није било људских жртва и што су предствници ових минситртва изразили спремност да помогну у отклањању настале штете.

Комшије су синоћ око 22:00 сата пробудили јауци Божане Милошевић, која је живјела сама и у чијем стану, у потковљу је избио пожар, који се брзо проширио и на остале станове, у којима су такође живјели самци.

Осим Божаниног, у потпуности су изгорјели и станови Слободанке Ђокић, Момира Савића и Теодоре Томић, који су их као избјегла лица добили од ресорног миниситратва Републике Српске прије осам година.

Све ствари су уништене, а штета је огромна. Захваљујући комшијама станари станова захваћених пожаром су извучени без повреда.

Претпоставља се да је узрок пожара људска непажња, а овој јединој стамбеној згради у Кравици код Братунца станове су од ресорних минситартва добиле породице погинулих бораца и избјегла лица, чији представници су изразили спремност да помогну у санацији настале штете.

(БН ТВ)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

дјокицеви градјевинци

18.11.2014 16:35

Како се граде те зграде и колико се краде са њих добро се не срусе саме од себе. Само замрљај и бјези. Додјите у Градиску погледајте на ста лице зграде направљене пре неку годину за породице погинулих. Све виси и отпада. Као да су из времена Турака. А квадрат изградње је костао као у Бецу.

ОДГОВОРИТЕ