Izgorjela boračka zgrada u Kravici

Sinoć, oko 22:00 sata, u stambenoj zgradi u Kravici kod Bratunca izbio je požar u potkovlju, u kome su u potpunosti izgorjela četiri stana u kojima su živjeli samci - izbjeglice koji su stanove dobili od resornog minstarstva Republike Srpske.

Republika Srpska 18.11.2014 | 22:51
Izgorjela boračka zgrada u Kravici

I ostalih osam stanova koji su izgrađeni sredstvima Ministarstva rada i boračko-invalidske zaštite su poprilično oštećeni, a utješno je jedino to što u požaru nije bilo ljudskih žrtva i što su predstvnici ovih minsitrtva izrazili spremnost da pomognu u otklanjanju nastale štete.

Komšije su sinoć oko 22:00 sata probudili jauci Božane Milošević, koja je živjela sama i u čijem stanu, u potkovlju je izbio požar, koji se brzo proširio i na ostale stanove, u kojima su takođe živjeli samci.

Osim Božaninog, u potpunosti su izgorjeli i stanovi Slobodanke Đokić, Momira Savića i Teodore Tomić, koji su ih kao izbjegla lica dobili od resornog minisitratva Republike Srpske prije osam godina.

Sve stvari su uništene, a šteta je ogromna. Zahvaljujući komšijama stanari stanova zahvaćenih požarom su izvučeni bez povreda.

Pretpostavlja se da je uzrok požara ljudska nepažnja, a ovoj jedinoj stambenoj zgradi u Kravici kod Bratunca stanove su od resornih minsitartva dobile porodice poginulih boraca i izbjegla lica, čiji predstavnici su izrazili spremnost da pomognu u sanaciji nastale štete.

(BN TV)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

djokicevi gradjevinci

18.11.2014 16:35

Kako se grade te zgrade i koliko se krade sa njih dobro se ne sruse same od sebe. Samo zamrljaj i bjezi. Dodjite u Gradisku pogledajte na sta lice zgrade napravljene pre neku godinu za porodice poginulih. Sve visi i otpada. Kao da su iz vremena Turaka. A kvadrat izgradnje je kostao kao u Becu.

ODGOVORITE