Србија жали за Михајловићем!

Александар Митровић, упоређујући последња два селектора, тврди да "орлови" сматрају да би се са Михом прошетали до ЕУРО 2016.

Фудбал 18.11.2014 | 13:30
Србија жали за Михајловићем!

"Већина играча је убеђена да бисмо се прошетали до Европског првенства да је Синиша Михајловић остао селектор", каже млади нападач "орлова" Александар Митровић, један од оних који је био у првом плану при крају Михиног боравка на клупи, као и током кратке режије Љубинка Друловића, али који је пао у сенку осталих доласком Дика Адвоката.

У интервјуу за "Информер", нападач Андерлехта појачао је своје тврдње да би наш тим био "лагани" учесник ЕУРО 2016 да је Михајловић одлучио да остане, упркос неуспеху на путу ка Мундијалу у Бразилу ове године.

"На крају је окупио праву групу играча, имали смо добру атмосферу са њим у тиму и штета што није остао. Примера ради, код Михајловића се тачно у центиметар знало који део терена покривам у којој ситуацији", додао је популарни "Митар", који је минуте код Адвоката скоро па могао да наброји на прсте.

Митровић, званично, код Адвоката није играо због "вишка килограма", међутим постојала је и прича да је склоњен јер је одбијао да потпише за познатог српског менаџера Владу Лемића, иначе кума Адвокатовог помоћника Жељка Петровића.

"Нико ме није притискао да потпишем за Лемића. То није тачно. Менаџер ми је отац Ивица, а Ненад Јестровић је ту да ми помогне", рекао је Митровић.

Означен као дебео, морао је да препусти "деветку" Филипу Ђорђевићу и повратнику у национални тим, Данку Лазовићу.

"Могу да кажем да чудније тренинге, од Адвокатових, у животу нисам видео, можда је само код Ван ден Брома у Андерлхету било нешто слично. Биће да су ти Холанђани чудни. Радили смо неке једноставне ствари, неке игрице са веома мало тактике. Рецимо, ја нисам знао где у којој ситуацији стојим на терену, што је недопустиво", истакао је Митровић.

Он је, као један од играча са бурнијом нарави у српском фудбалу, поручио да су нетачне гласине да ФСС повремено држи играче у Хајату, да би они могли да излазе по клубовима када се окупе пред утакмицу.

"Ниједном нисмо изашли током овог окупљања. Није нас Адвокат послао у 'Хајат' да бисмо били ближе сплавовима, већ да бисмо били у цивилизацији. Имали смо дозволу само да попијемо кафу у 'Ушћу' и то не сваког дана", подвукао је Митровић.

Коментари / 0

Оставите коментар