Srbija žali za Mihajlovićem!

Aleksandar Mitrović, upoređujući poslednja dva selektora, tvrdi da "orlovi" smatraju da bi se sa Mihom prošetali do EURO 2016.

Fudbal 18.11.2014 | 13:30
Srbija žali za Mihajlovićem!

"Većina igrača je ubeđena da bismo se prošetali do Evropskog prvenstva da je Siniša Mihajlović ostao selektor", kaže mladi napadač "orlova" Aleksandar Mitrović, jedan od onih koji je bio u prvom planu pri kraju Mihinog boravka na klupi, kao i tokom kratke režije Ljubinka Drulovića, ali koji je pao u senku ostalih dolaskom Dika Advokata.

U intervjuu za "Informer", napadač Anderlehta pojačao je svoje tvrdnje da bi naš tim bio "lagani" učesnik EURO 2016 da je Mihajlović odlučio da ostane, uprkos neuspehu na putu ka Mundijalu u Brazilu ove godine.

"Na kraju je okupio pravu grupu igrača, imali smo dobru atmosferu sa njim u timu i šteta što nije ostao. Primera radi, kod Mihajlovića se tačno u centimetar znalo koji deo terena pokrivam u kojoj situaciji", dodao je popularni "Mitar", koji je minute kod Advokata skoro pa mogao da nabroji na prste.

Mitrović, zvanično, kod Advokata nije igrao zbog "viška kilograma", međutim postojala je i priča da je sklonjen jer je odbijao da potpiše za poznatog srpskog menadžera Vladu Lemića, inače kuma Advokatovog pomoćnika Željka Petrovića.

"Niko me nije pritiskao da potpišem za Lemića. To nije tačno. Menadžer mi je otac Ivica, a Nenad Jestrović je tu da mi pomogne", rekao je Mitrović.

Označen kao debeo, morao je da prepusti "devetku" Filipu Đorđeviću i povratniku u nacionalni tim, Danku Lazoviću.

"Mogu da kažem da čudnije treninge, od Advokatovih, u životu nisam video, možda je samo kod Van den Broma u Anderlhetu bilo nešto slično. Biće da su ti Holanđani čudni. Radili smo neke jednostavne stvari, neke igrice sa veoma malo taktike. Recimo, ja nisam znao gde u kojoj situaciji stojim na terenu, što je nedopustivo", istakao je Mitrović.

On je, kao jedan od igrača sa burnijom naravi u srpskom fudbalu, poručio da su netačne glasine da FSS povremeno drži igrače u Hajatu, da bi oni mogli da izlaze po klubovima kada se okupe pred utakmicu.

"Nijednom nismo izašli tokom ovog okupljanja. Nije nas Advokat poslao u 'Hajat' da bismo bili bliže splavovima, već da bismo bili u civilizaciji. Imali smo dozvolu samo da popijemo kafu u 'Ušću' i to ne svakog dana", podvukao je Mitrović.

Komentari / 0

Ostavite komentar