Папе послије отказа: Хвала свима!

"Репрезентацији Босне и Херцеговине желим све најбоље. Извршни одбор је донио одлуку какву је донио и надам се да нису погријешили", изјавио је сада већ бивши селектор националног тима БиХ, Сафет Сушић.

Фудбал 18.11.2014 | 09:10
Папе послије отказа: Хвала свима!

Након пораза од Израела, Извршни одбор Фудбалског савеза Босне и Херцеговине, на ванредној сједници је донио одлуку о раскиду сарадње са Сафетом Сушићем.

"Оставку нисам хтио поднијети, јер сам сматрао да имамо прилике за пласман на Европско првенство. За лоше резултате смо одгвоорни сви, као што смо и за пласман на Мундијал били заслужни сви. Истина, наше шансе су минималне након два освојена бода из четири сусрета, но ипак постоје. Одлука је донесена, репрезентацији желим све најбоље и надам се да ћемо играти на Европском првенству. Свом насљеднику такође желим много среће", истакао је Сушић.

Сада већ бивши селектор на челу репрезентације је одрадио два квалификациона циклуса и без обзира на посљедње лоше партије остаће златним словима уписаним у босанкохерцеговачком фудбалу.

"Захвалио бих се свима на сарадњи. Четири године проведене на челу репрезентације никад нећу заборавити. Пласирали смо се по први пут на Мундијал и мој циљ је био одвести репрезентацију на Европско првенство", истакао је Сушић, те се осврнуо на приче о сукобу са предсједником Елведином Бегићем.

"Нисам у сукобу са предсједником. С њим се познајем још од раније. Истина је да смо раније били бољи, односно да смо сада више на некој пословној сарадњи, но сукоба није било".

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Народ

18.11.2014 08:14

Е мој Папе, требо си вецину слусати ал хвала за СП :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миховил

18.11.2014 08:26

Ти си био добар играч, али као селектор си за мршаву двицу.Знао си да су повријеђени и Ђеко и Ибишевић, а ти наставио својом политиком, и ниси звао ниједног другог нападача. Да је био још један твој братић сигурно би га позвао. Или би позвао играче коме је твој брат Сеад менађер.

ОДГОВОРИТЕ