Ђура не узвраћа на прозивке!

Не желим да коментаришем ниједан интервју, желим да освојимо титулу. То је мени и мојим људима који самном раде обавеза и приоритет – каже председник Партизана.

Фудбал 17.11.2014 | 22:30
Ђура не узвраћа на прозивке!

Опозиција у Партизану је своје рекла предавањем потписа чланова Скупштине којима је затражено заказивање ванредне седнице највишег клупског тела. Такође, путем медија бројни критичари клупске политике Драгана Ђурића и његових сарадника у последњих неколико година су изнели читав низ оптужби на рачун актуелне врхушке. А са друге стране мук...

Донедавни сарадник Драгана Ђурића у Хумској, Љубиша Тумбаковић је истакао да очекује кандидатуру актуелног председника за нови мандат јер га добро познаје, као и да су њихови односи захладнели од тренутка када је трофејни стручњак, наводно, показао жељу да преузме прву фотељу клуба. Све то као и остале „отровне стрелице“ одапете у правцу првог човека црно-белих биле су довољне да се барем кроз СМС поруку сазна размишљање актуелног председника црно-белих.

- Не желим да коментаришем ниједан интервју, желим да освојимо титулу. То је мени и мојим људима који самном раде обавеза и приоритет, а не давање интервјуа и вређање личности. Такође, ни глумљење храбрости пред медијима није оно чиме желим да се бавим - истакао је Ђурић.

С обзиром на то да је иницијатива опозиционог блока да о избору новог председника одлучује стари сазив Скупштине одбијена, припрема седнице заказане за 16. децембар улази у редовну процедуру испланирану на првом састанку Радне групе. Утврђени су критеријуми за избор делегата новог скупштинског сазива кроз кандидационе зборове, а списак чланова Скупштине требало би да буде познат најкасније до 10. децембра.

Пре два дана је званично са радом кренуо „јутјуб“ канал фудбласког клуба Партизан, на којем ће присталице црно-белих сваке недеље моћи да гледају најновије вести и занимљивости из табора црно-белих. Поред прегледа недеље, навијачи Партизана ће моћи да се упознају са свим темама везаним за омиљени клуб, али и ван њега.

Коментари / 0

Оставите коментар