Đura ne uzvraća na prozivke!

Ne želim da komentarišem nijedan intervju, želim da osvojimo titulu. To je meni i mojim ljudima koji samnom rade obaveza i prioritet – kaže predsednik Partizana.

Fudbal 17.11.2014 | 22:30
Đura ne uzvraća na prozivke!

Opozicija u Partizanu je svoje rekla predavanjem potpisa članova Skupštine kojima je zatraženo zakazivanje vanredne sednice najvišeg klupskog tela. Takođe, putem medija brojni kritičari klupske politike Dragana Đurića i njegovih saradnika u poslednjih nekoliko godina su izneli čitav niz optužbi na račun aktuelne vrhuške. A sa druge strane muk...

Donedavni saradnik Dragana Đurića u Humskoj, Ljubiša Tumbaković je istakao da očekuje kandidaturu aktuelnog predsednika za novi mandat jer ga dobro poznaje, kao i da su njihovi odnosi zahladneli od trenutka kada je trofejni stručnjak, navodno, pokazao želju da preuzme prvu fotelju kluba. Sve to kao i ostale „otrovne strelice“ odapete u pravcu prvog čoveka crno-belih bile su dovoljne da se barem kroz SMS poruku sazna razmišljanje aktuelnog predsednika crno-belih.

- Ne želim da komentarišem nijedan intervju, želim da osvojimo titulu. To je meni i mojim ljudima koji samnom rade obaveza i prioritet, a ne davanje intervjua i vređanje ličnosti. Takođe, ni glumljenje hrabrosti pred medijima nije ono čime želim da se bavim - istakao je Đurić.

S obzirom na to da je inicijativa opozicionog bloka da o izboru novog predsednika odlučuje stari saziv Skupštine odbijena, priprema sednice zakazane za 16. decembar ulazi u redovnu proceduru isplaniranu na prvom sastanku Radne grupe. Utvrđeni su kriterijumi za izbor delegata novog skupštinskog saziva kroz kandidacione zborove, a spisak članova Skupštine trebalo bi da bude poznat najkasnije do 10. decembra.

Pre dva dana je zvanično sa radom krenuo „jutjub“ kanal fudblaskog kluba Partizan, na kojem će pristalice crno-belih svake nedelje moći da gledaju najnovije vesti i zanimljivosti iz tabora crno-belih. Pored pregleda nedelje, navijači Partizana će moći da se upoznaju sa svim temama vezanim za omiljeni klub, ali i van njega.

Komentari / 0

Ostavite komentar