Жезус: Митровић је нови Кардозо!

Славни лисабонски клуб спреман да плати 15 милиона евра за српског фудбалера који ће у јуну бити један од најтраженијих играча у Европи.

Фудбал 17.11.2014 | 19:30
Жезус: Митровић је нови Кардозо!

Александар Митровић не престаје да одушевљава Португалце! Славна Бенфика, како наводи лист А бола, озбиљна је у намери да доведе српског нападача и спремна је да плати 15 милиона евра белгијском Андерлехту.

Управа Бенфике у Митровићу види “новог Кардоза”. Парагвајац је летос, после седам година, напустио Бенфику и већ неко време траје потрага за његовим наследником.
“Много је клубова заинтересовано за њега, он има тек 20 година. Стално разговарам са њим о тој теми, има и енглеских клубова који се интересују, али он жели да иде корак по корак и у Бенфици би могао да има лепу будућност. У сваком случају, он би тек у јуну могао да промени клуб. Нико ме конкретно из Бенфике још није звао”, рекао је Митровићев менаџер Ненад Јестровић.

Андерлехт је у лето прошле године платио Партизану за Митровића пет милиона евра, али је цена српског нападача порасла због добрих партија. Он је био један од најзаслужнијих за прошлосезонску титулу првака Белгије коју је Андерлехт освојио.
"Бенфика је велики клуб, а верујем да је Александар спреман за такве тимове. Ипак, није реално да већ сада напусти Андерлехт”, додао је Јестровић, али није желео да говори о висини обештећења које би Бенфика морала да плати.

Митровић је у досадашњем току сезоне за Андерлехт одиграо 20 утакмица и дао 11 голова. Поред Бенфике, за српског фудбалера интересовање су још показали Атлетико Мадрид и Милан.

Коментари / 0

Оставите коментар