Žezus: Mitrović je novi Kardozo!

Slavni lisabonski klub spreman da plati 15 miliona evra za srpskog fudbalera koji će u junu biti jedan od najtraženijih igrača u Evropi.

Fudbal 17.11.2014 | 19:30
Žezus: Mitrović je novi Kardozo!

Aleksandar Mitrović ne prestaje da oduševljava Portugalce! Slavna Benfika, kako navodi list A bola, ozbiljna je u nameri da dovede srpskog napadača i spremna je da plati 15 miliona evra belgijskom Anderlehtu.

Uprava Benfike u Mitroviću vidi “novog Kardoza”. Paragvajac je letos, posle sedam godina, napustio Benfiku i već neko vreme traje potraga za njegovim naslednikom.
“Mnogo je klubova zainteresovano za njega, on ima tek 20 godina. Stalno razgovaram sa njim o toj temi, ima i engleskih klubova koji se interesuju, ali on želi da ide korak po korak i u Benfici bi mogao da ima lepu budućnost. U svakom slučaju, on bi tek u junu mogao da promeni klub. Niko me konkretno iz Benfike još nije zvao”, rekao je Mitrovićev menadžer Nenad Jestrović.

Anderleht je u leto prošle godine platio Partizanu za Mitrovića pet miliona evra, ali je cena srpskog napadača porasla zbog dobrih partija. On je bio jedan od najzaslužnijih za prošlosezonsku titulu prvaka Belgije koju je Anderleht osvojio.
"Benfika je veliki klub, a verujem da je Aleksandar spreman za takve timove. Ipak, nije realno da već sada napusti Anderleht”, dodao je Jestrović, ali nije želeo da govori o visini obeštećenja koje bi Benfika morala da plati.

Mitrović je u dosadašnjem toku sezone za Anderleht odigrao 20 utakmica i dao 11 golova. Pored Benfike, za srpskog fudbalera interesovanje su još pokazali Atletiko Madrid i Milan.

Komentari / 0

Ostavite komentar