Папе ће размислити неколико дана, па...

Селектор Босне и Херцеговине Сафет Сушић није поднео оставку након новог неуспеха у квалификацијама за ЕУРО 2016.

Фудбал 17.11.2014 | 16:15
Папе ће размислити неколико дана, па...

"Змајеви" су доживели дебакл од Израела, поражени су 3:0 у Хаифи, па имају само два бода из четири утакмице у групи Б.

"Моју одлуку о оставци ћете сазнати ускоро. И кад сам продужавао уговор, оставио сам себи пар дана да размислим, исто тако ћу урадити и сада. Шансе за пласман и даље постоје. Морамо направити чудо, али, треба и то покушати", рекао је Сушић.

Сушић је пре само годину дана био јунак БиХ када је одвео ову селекцију на Светско првенство, њено прво велико такмичење. Сада му навијачи поручују: "Иди, иди, незналице".

"Био сам једна од најпопуларнијих особа у БиХ када сам одвео репрезентацију на Светско првенство, сада сам вероватно најомраженији, па да видим како и то изгледа", рекао је Папе.

Сушић је главни кадидат да буде следећи смењени селектор у квалификацијама за ЕУРО, већ су посао изгубили Дик Адвокат (Србија), Клаудио Ранијери (Грчка) и Темур Кецбаја (Грузија).

Угрожен је и Фабио Капело (Русија), али Италијана трентно штити уговор од седам милиона евра.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Немања

17.11.2014 15:42

Ех Папе, а ста цес да размисљас? Као политицар је постао,не да столицу.. Затекао добру екипу и исло је, а цим је поцео неке малверзације лицне , оде у хендек све.. Иди док ниси јос висе потонуо.и пс Барбарез, Бајевиц или Халилходзиц по мени би могли да наставе успјесно.

ОДГОВОРИТЕ