Pape će razmisliti nekoliko dana, pa...

Selektor Bosne i Hercegovine Safet Sušić nije podneo ostavku nakon novog neuspeha u kvalifikacijama za EURO 2016.

Fudbal 17.11.2014 | 16:15
Pape će razmisliti nekoliko dana, pa...

"Zmajevi" su doživeli debakl od Izraela, poraženi su 3:0 u Haifi, pa imaju samo dva boda iz četiri utakmice u grupi B.

"Moju odluku o ostavci ćete saznati uskoro. I kad sam produžavao ugovor, ostavio sam sebi par dana da razmislim, isto tako ću uraditi i sada. Šanse za plasman i dalje postoje. Moramo napraviti čudo, ali, treba i to pokušati", rekao je Sušić.

Sušić je pre samo godinu dana bio junak BiH kada je odveo ovu selekciju na Svetsko prvenstvo, njeno prvo veliko takmičenje. Sada mu navijači poručuju: "Idi, idi, neznalice".

"Bio sam jedna od najpopularnijih osoba u BiH kada sam odveo reprezentaciju na Svetsko prvenstvo, sada sam verovatno najomraženiji, pa da vidim kako i to izgleda", rekao je Pape.

Sušić je glavni kadidat da bude sledeći smenjeni selektor u kvalifikacijama za EURO, već su posao izgubili Dik Advokat (Srbija), Klaudio Ranijeri (Grčka) i Temur Kecbaja (Gruzija).

Ugrožen je i Fabio Kapelo (Rusija), ali Italijana trentno štiti ugovor od sedam miliona evra.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Nemanja

17.11.2014 15:42

Eh Pape, a sta ces da razmisljas? Kao politicar je postao,ne da stolicu.. Zatekao dobru ekipu i islo je, a cim je poceo neke malverzacije licne , ode u hendek sve.. Idi dok nisi jos vise potonuo.i ps Barbarez, Bajevic ili Halilhodzic po meni bi mogli da nastave uspjesno.

ODGOVORITE