Шокантни снимак пада малезијског авиона

Нови аматерски снимак пада малезијског Боинга МХ17 и Источној Украјини у коме је погинуло 298 људи угледао је светлост дана.

Свијет 17.11.2014 | 08:12
Шокантни снимак пада малезијског авиона

Снимак је настао мобилним телефоном и приказује сав ужас који је настао после пада путничког авиона.На снимку се могу видети шокирани мештани, велики стуб црног дима који прекрива небо.

Неки од мештана носе канте воде како би угасили пожар после пада авиона.

Остали само шетају у стању шока.

Аутентичност снимак је потврђена, а објављивање долази у тренутку када је започело уклањање преосталих делова разнетог путничког авиона. Сав материал који је пронађен биће послат на анализу у Холандију.

Подсетимо малезијски боинг 777 се срушио 17. јула ове године са 280 путника и 15 чланова посаде  у Украјини близу границе са Русијом. У авиону "Малезија ерлајнза" се налазило укупно 298 људи, од којих су 154 били држављани Холандије. Летео је од Амстердама до Куала Лумпура.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Раде

17.11.2014 10:29

Зна се да је Арсениј Јанусцек премијер Украјине је наредио обарање МХ17, по налогу папе Фрања у већу славу сатане. Јанусцек је налог добио у Ватикана кад је био главни гост на канонизацији папе Војтиле за свеца. Све, све, католичке ТВ су 24,оох вртеле Јанусцека како стоји дп папае Фрање у Ватикану као главни гост. Зна се да је Војтила био чувар логора у 2.клању Ватикана, по тој заслузи је проглашен за свеца. Циљ убијања 300 путника у МХ17 је био увођење санкција Русији.

ОДГОВОРИТЕ